Ulriken643

Hos oss finner du de perfekte gaver fra Ulriken og Skyskraperen restaurant. Kampanjepris på årskort, gavekort til restaurantopplevelser, Perle & Bruse-artikler og andre gaver og unike gavetips fra fjellbutikken. Velkommen!

Les mer

  • Ulriken643
  • Ulriken643
  • Ulriken643
  • Ulriken643
  • Ulriken643

Ulriken643

Velkommen til toppen av Bergen by!

Unn deg og dine adgang til ekte høyfjellsnatur, unike treningsmuligheter, fantastisk mat, og gode tur opplevelser!

Fra svevebanen og utsiktsplatået på toppen får du en unik utsikt over byen innrammet av fjell, fjorder, innsjøer og kystlandskap. På toppen av Ulriken har du direkte tilgang til høyfjellet i all sin prakt. I området finner du mange ulike turstier, for både lange og korte turer. Ta turen over vidden, tren i tufteparken eller løp opp Oppstemten, mulighetene er mange!
Vi har også masse fine kvalitetsprodukter i vår fjellbutikk. Enten du ønsker å handle fra vår Perle & Bruse kolleksjon, kvalitetstøy fra leverandører som Dale, eller trenger proviant på turen og en varm kopp kaffe. Vi har det du trenger på toppen hos oss.
Unn deg et sesongkort til Bergens fineste trenings- og turområde!

På toppen finner du også Sky:Skraperen, Bergens høyest liggende restaurant. Vårt konsept «Ulriken by Night» på Sky:skraperen Restaurant er en unik måltids opplevelse i magiske omgivelser som man ikke finner maken til andre steder. «Høyfjellskjøkkenet» i restauranten baseres på vestlandske råvarer og tradisjoner som vi presenterer med en moderne innpakning i en serie ulike serveringer. Denne unike måltidsopplevelsen med spektakulært skue over byen mellom de syv fjell må bare oppleves!
Gi vekk en kulinarisk opplevelse til noen du er glad i!
Sesongen starter 1. april 2020, og gavekort fåes kjøpt hos oss!

Andre utstillere i samme kategori


Se utstillerneSe dagutstillerne
@bergen_julemarked på instagram