Julemarked - Design, kunst og kunsthåndverk

Publisert: 17. November 2019

Etter ti år i Schøtstuene på Bryggen, flytter Julemarkedet for kunstnere, designere og kunsthåndverkere til Strømgaten 1, vis á vis Jernbanestasjonen (gamle Kunsthøgskolen).

Strømgaten 1
Det praktfulle og ærverdige bygget i Strømgaten 1 gir en perfekt ramme til det tradisjonelle Julemarkedet. Beliggenheten er også mer sentral og ligger nærmere Festplassen og Bergen Julemarked.

På årets marked vil over 50 ivrige designere, kunstnere, håndverkere, illustratører og formgivere stille ut sine flotte arbeider. Besøkende vil finne alt fra klær og tekstil, keramikk, tegning, grafiske trykk, skulpturer, smykker, møbler og trevarer, ull- og skinnfeller, kurv- og
flettevarer. Det blir også mulig å kjøpe spiselige delikatesser fra lokale matprodusenter.

Kvalitet
Det har alltid vært fokus på høy kvalitet, det unike, og håndverket som ligger bak både kunst og matvarer. På dette Julemarkedet vil du finne de helt spesielle gavene og de annerledes ideene. Noe for enhver smak, både gammel og ung.

Workshop
Det vil bli arrangert ulike workshops for publikum. Gratis for barn, og en hyggelig (alt. overkommelig) pris for voksne. Har du noen klær du trenger å fikse på? Vi tar med symaskiner og tråd, og vi har kyndige folk som kan hjelpe deg. All informasjon om workshops kommer på våre Facebookside - Julemarked - Design, Kunst og Kunsthåndverk
Servering

Servering
Ta turen til årets Julemarked for å få julestemning, drikke kaffe, noe å spise eller handle gaver. Om du ikke vil handle, kan du nyte stemningen og få god servering. Løvetann kaffebar fra Klosteret kommer med hjemmelaget suppe, brød og kake.

Julemarked - Design, Kunst og Kunsthåndverk har en sterk lokal forankring og er utstillerne er opptatt av at ta vare på håndverkstradisjoner og teknikker.

Hilsen Kunstlogen og Julemarkedskomiteen 2019

Velkommen til Strømgaten 1 og en visuell opplevelse utover det vanlige.

 

Fakta om Julemarkedet for kunstnere, designere og kunsthåndverkere

  • Oppstart i 2005 i Skostredet
  • Fra 2009 - 2018 i Schøtstuene
  • 2019 i gamle Kunsthøgskolen, Strømgaten 1.
  • Drevet av kunstnerne
  • Sterk lokal forankring
  • Opptatt av håndverkstradisjoner

Åpner fredag 29.11.19 (11-18)
Åpent lørdag 30.11.19 (10-17)
Åpent søndag 01.12.19 (11-17)

Følg oss på
Facebook
Instagram
www.kunstlogen.no

@bergen_julemarked på instagram